ERZURUM / YAKUTİYE - Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
KURTULUŞ MAH. MUSALLA CAD. CUMHURIYET MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 56 YAKUTİYE / ERZURUM
Vizyon
Biz istiyoruz ki; öğrencilerimiz çağın teknolojisini kullanarak, milli ve manevi değerleri benimsemiş en üstün varlık olan insana hizmeti kendine amaç edinmiş bireyler olsun. Biz istiyoruz ki; okulumuzda kendine güvenen, öğrenmeyi temel amaç edinen, bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgi ve teknolojiyi doğru kullanan, yeni bilgi üreten, bilimsel düşünce bilen, bulunduğu çevreye karşı duyarlı, saygılı ve Atatürkçü çağdaş öğrencilerimiz olsun. Biz istiyoruz ki; her veli okulumuzda çocuğuna değer verildiğini ve eğitim öğretim yavrularına her fırsatın tanındığını bilsin. Biz istiyoruz ki; bizimle Büyük Türkiye olsun…
Misyon
Amacımız öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milli Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda eğitmek, meslek öğrenmelerini sağlamak, yeteneklerini geliştirmelerine fırsat vermek; onları bilgili, becerikli, çalışma hayatına hazırlıklı, kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmektir. Onlara 21. Yüzyılın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerileri kazandırmak ilk vazifemizdir. Öğrencilerimizi, milli ve manevi değerlerine bağlı, insan haklarına saygılı, cumhuriyet ve demokrasi bilincine sahip, bilgi ve teknolojiyi doğru kullanabilen; katılımcı, paylaşımcı, üretken, ileriyi görebilen, güvenilir, kaliteli birer eleman olarak yetiştirmek , iş ve üniversite yaşamına hazırlamak için varız.
Öğretim Şekli :Tamgün
doğalgaz